Står du vid ett vägval

 

Har du under en längre tid bedrivit någon form av företag och känner att du vill gå vidare och göra något annat? Står du vid ett vägval där du inte riktigt vet vilken väg du ska ta. Det känns säkert igen och det är viktigt att du gör det du i hjärtat känner är rätt för dig.

Det behöver inte alls vara så att företaget dras med ekonomiska bekymmer utan det är bara så att du känner att du inte kan ta företaget längre i sin nuvarande form. Om du inte hittar någon som kan eller är intresserad av att köpa ditt företag så är en likvidation det som du kan göra. Att ordna detta själv tar tid, då är det bättre att kontakta Citadellet Likvidationer som kan hjälpa dig med detta. Du skickar resultat och balansrapport och får en offert på ditt aktiebolag. Accepterar du den offerten så behövs det några fullmakter för att de ska kunna gå vidare.

En snabbavveckling av företaget med hjälp av Citadellet gör att du kan gå vidare i livet och göra det du känner för. Det kommer inte att hänga över dig i efterhand utan du är fri att göra det du känner för. Du har nu möjlighet att välja den väg som känns bäst för dig. Oavsett om det är att starta ett nytt bolag eller söka dig en anställning i något annat bolag.