Proffessionellt intryck

 

En del i att stärka sitt varumärke är att i många avseenden inge ett professionellt intryck vilket kan innebära flertalet olika saker. Det du kan börja med att se över är det intryck ni ger till kunder eller potentiella anställda när man besöker ert kontor. Finns det en tydlig och snyggt utformad skylt utanför er ingång? På Signlabs.se hittar du olika typer av skyltar för ett professionellt intryck som du kan beställa till ditt företag. Det finns exempelvis akrylskyltar som ger en exklusiv look eller vinyltext som kan placeras på exempelvis glasdörrar. För dig som är ute efter ett varmt intryck finns skyltar i trä att välja.

När man kommer in till era lokaler, finns det en plats för eventuella besökare att slå sig ned och ta en kopp kaffe på? Det kan vara bra att placera en ringklocka om ni har låst dörr så att någon anställd alltid kan komma och öppna dörren. Är lokalerna fräscha och är de utsmyckade med tavlor och blommor?

Eventuella företagsbilar med er logo på kan vara ett effektivt sätt att höja förtroendet för er. Här kan man beställa magnetskyltar eller dekaler med företagets logo för att sätta på bilen.

Visitkort är ett bra sätt att skapa förtroende, det visar att ni har tagit er tid för att det ska bli enkelt för era potentiella kunder och besökare att nå er igen. Att ha en sajt för ditt företag är väldigt viktigt idag. Kunder bör kunna nå er enkelt via webben och se till att den är uppdaterad ofta.

Att som anställd alltid ge ett professionellt bemötande är extremt viktigt. Tänk på att alla som jobbar på företaget kan träffa på kunder i olika skeenden, därför är det viktigt att ni har en policy som alla på företaget följer.

I rekryteringsförfaranden är det också viktigt att ha en god process som man tänkt väl igenom. Se till att kandidaterna får återkoppling och var så tydlig som du kan vara.