När personalen behöver speciellt stöd

 

Alla mår vi dåligt någon gång under livets gång på ett eller annat sätt. Det kan handla om att någon närstående har gått bort eller exempelvis för mycket stress i vardagen. Oavsett varför en människa mår dåligt är det viktigt som chef att se signalerna och erbjuda hjälp i tid.

När någon mår dåligt på ett eller annat sätt är det av yttersta vikt att personen får hjälp i tid. Att behöva gå och må dåligt under en längre tid gör bara problemet värre. När du själv mår dåligt kan det vara svårt att be om hjälp och ibland behöver du bara en knuff i rätt riktning och en hjälpande hand.

Ta hjälp av legitimerade terapeuter

Det är inte speciellt vanligt att en arbetsplats har en terapeut att tillgå för personal som mår dåligt. Det i sig är ganska konstigt med tanke på att allt fler människor mår dåligt i vardagen. Personal som mår bra och är glada kommer göra ett mycket bättre jobb, vilket gynnar företaget i längden.

Om ni är intresserade av att erbjuda er personal möjligheten att prata med en terapeut kontakta någon välrenommerad terapeut. Visa era medarbetare att ni tar deras psykiska hälsa på allvar och bryr er om deras välmående.