Ett välstädat kontor

 

Som företag och som anställd så gäller det att se till så man har ett välstädat kontor. Att inte ha det rent omkring sig gör att man kan må dåligt och utföra ett sämre arbete. Att var och en plockar upp efter sig kan man tycka är en självklarhet men alla är vi olika och på vissa arbetsplatser så kan det därför bli stökigt.

Det kanske kommer en städfirma en gång i veckan som städar ert kontor. Men där emellan så är det ni som arbetar på plats som ska se till att det inte skräpas ner i onödan. Det blir smutsigt likaväl om ni håller efter er och det är detta som städfirman tar hand om. Som företag så får man se till att det finns det som krävs för att kunna städa och se till så att sin arbetsplats är som man vill ha den. Det bör finnas soppåsar att fylla på när man tömmer sin papperskorg. Men det är även en fördel om det finns trasor som man kan använda om man måste torka upp något man spillt ut.

Det är en stor fördel om man har ett städskåp där man kan fylla på med rengöringsmedel och andra kemiprodukter för rengöring. Se till att regelbundet göra en inventering på det som finns i städskåpet. Det kan vara att vissa produkter fortare tar slut och man måste lägga en beställning på dessa.